Spaghetti Takeaway

Spaghetti Takeaway

De voorbije maanden moesten we noodgedwongen onze werking stil leggen. In grote lijnen hield dit in: geen repetities, geen Café MalVines en geen optredens. Naast het muzikale gemis liepen we dus heel wat inkomsten mis. Om dit deels te compenseren werden we verplicht om creatief uit de hoek te komen. Daarom organiseren we ipv ons jaarlijks mosselfeest een spaghetti takeaway op zaterdag 12 september ten voordele van de MalVine Band en Café MalVine.

Jullie kunnen ons steunen met een portie spaghetti met een bijhorende fles wijn of cava. Daarnaast kunnen jullie ons nog extra steunen met de aankoop van een extra portie heerlijke saus (deze kan je bijvoorbeeld invriezen en later gebruiken).

Tot slot bieden we ook een dvd/blu-ray box van ons optreden van vorig jaar in de Loods aan. De voorbije maanden werden een aantal fragmenten van deze film verspreid via Facebook en Youtube. Ben je benieuwd naar de rest van het optreden? Aarzel dan niet en schaf een box aan voor €20. Hiermee steun je niet alleen onze vereniging, maar ook het team van Concertvideo. Ze zorgen op volledig vrijwillige basis voor al het beeldmateriaal van de MalVine Band. Een klein steuntje voor al hun geleverde inspanningen is zeker en vast welgekomen.

Wij danken jullie alvast voor jullie steun en hopelijk zien we mekaar snel terug in Café MalVine of op één van onze optredens.

Praktische info

– Laatste inschrijvingsdatum: zondag 6 september
– De betaling gebeurd ter plaatse en kan enkel contant.
– Af te halen in Café MalVine (Kazernestraat 6, 2801 Heffen) op zaterdag 12 september tussen 16u00 en 19u00. Uiteraard worden hierbij de nodige veiligheidsmaatregelen genomen.
– Gelieve zelf een draagtas mee te nemen.

Als u toch nog vragen zou hebben, neem dan contact met ons op via volgend mailadres: info@cafemalvine.be.