Anneke Geschier

Anneke Geschier

Anneke Geschier

ZANG

Anneke startte met zingen vanaf 4-jarige leeftijd. Thuis gebruikte ze een omgekeerde wasmand als podium. Het duurde echter tot ze 19 jaar was alvorens ze zingend op een echt podium stond. Door een verloren weddenschap nota bene. De ervaring was echter zo leuk dat de zangmicrobe meteen toesloeg.

Ze ging op zangles en vond een superleuke bende: ‘Vijgen Na Pasen’. Een jaar later werd ze met deze groep finalist in de Maanrockrally en mocht ze optreden op de mainstage op zaterdag. Al waren de enige supporters toen nog enkel hun eigen vrienden, het was toch een moment om nooit te vergeten

Het meest opvallende optreden dat ze met deze groep speelde was voor Q music. Nadat ze de prijs van de luisteraar wonnen mochten ze spelen op de foute fuif voor maar liefst 5000 man.

In 2010 trad Anneke voor het eerst met ons op. Toen ze bij de Concertband Heffen terechtkwam via één van de muzikanten (Joost Buttiens) voelde ze zich meteen thuis.

‘Met hen optreden is heel speciaal, je krijgt letterlijk en figuurlijk een ‘boost’ van blazers, drum, gitaar, harp,.. en elk type zanger(es) om je bij te staan in klank en ambiance! Daarbovenop zijn het allemaal lieve mensen met een onweerstaanbare drang voor mooie muziek.’

Bedankt voor de mooie woorden Anneke en welkom terug!

ORIGIN::Mechelen

BORN:28 April 1979

GENRES:Metal

LINKS