Zangeres Tinne Goossens leent haar stem aan bekende en minder bekende nummers in de jazzy versies van haar grote voorbeeld, Eva Cassidy. Op de setlist staan onder andere songs van Sting, Bill Withers, Louis Armstrong en Fleetwood Mac.Eva Cassidy was een Amerikaanse zangeres die pas jaren na haar vroege overlijden in 1996 bekendheid kreeg. Haar muzikale talent en haar fenomenale zangstem trokken te laat de aandacht van de radiostations. Zo kreeg ze de twijfelachtige eer om de grootste postume ster van haar generatie te worden genoemd.Op deze avond gaat Tinne, samen met haar zevenkoppige band, op zoek naar de Eva Cassidy in haar. Een optreden om bij onderuit te zakken en af en toe de ogen te sluiten.

MalVine Band op Maanrock Mechelen

Het gratis stadsfestival Maanrock blaast 25 kaarsjes uit en de MalVine Band gaat er een patat op geven! Zet zaterdag 27 augustus 2022 alvast in je agenda.

Meer weten »
Centrum Mechelen, Mechelen, 2800 België
+ Google Maps

Opluisteren Allerheiligenviering

De MalVine Band verzorgt de muzikale omlijsting van de Allerheiligenviering in de Sint-Amanduskerk in Heffen.

Meer weten »
Gratis
Sint-Amanduskerk, Sint-Amandusstraat 9
Heffen, Antwerpen 2801 België
+ Google Maps
Close
Winkelwagen