ARTIEST VAN DE MAAND

Café Malvine heeft zich als missie gesteld om muzikale en andere talenten uit de regio Mechelen een duwtje in de rug te geven. Enerzijds door hen podiumkansen te bieden en anderzijds door hen via deze website extra in de kijker te zetten.

Artiest van de maand: A Linn Thing, Mechels én steengoed.


LYNNA Linn Thing, dat is de gloednieuwe artiestennaam van Lien Schoeters. Deze 32-jarige Mechelse singer songwriter stond in juni 2015 op het podium van Café Malvine. Zij speelde toen het voorprogramma van Encantadas. Ondertussen heeft Lien ijverig verder gewerkt aan haar songs en aan haar muzikale carrière. Nu is het tijd voor een volgende stap. Nog dit voorjaar verschijnt haar eerste single. En daarvoor kreeg ze de hulp van schoon volk…
Vorig jaar werd Lien tijdens haar optreden in Café Malvine opgemerkt door Tom Kestens (Lalalover, Das Pop, Sarah Bettens). Hij nam haar onder de vleugels en zorgde voor de muzikale steun van Koen Lieckens (K’s Choice, Venus in Flames, Hooverphonic, Sheryl Crow, …) en Herwig Scheck (Will Tura, Adamo, Toots Thielemans, …). Zij zullen ook vast deel gaan uitmaken van A Linn Thing en gaan samen met Lien Schoeters op tour.
Je komt ze deze zomer vast wel ergens tegen op een Mechels podium…

Share