Geen categorie

Milo Meskens van Café Malvine podium naar nummer 1 in ‘De Afrekening’

Milo Meskens van Café Malvine podium naar nummer 1 in ‘De Afrekening’

MILOIn september 2014 stond Milo Meskens nog op het podium bij Café Malvine.
Onze jury koos hem toen uit bijna 130 inschrijvingen om op te treden tijdens de Singer Songwriter’s Sunday. Dat deze jongeman – hij was toen amper 18 – een groot talent was kon iedereen toen al met de ogen dicht zien. Maar vaak is talent alleen niet genoeg. Om het als artiest te maken heb je vooral goeie songs nodig, een goede omkadering en een beetje geluk. En voor Milo Meskens vielen alle puzzelstukjes mooi samen.
Dankzij zijn deelname aan ‘De Nieuwe Lichting’, de talentenjacht van radiozender Studio Brussel, waarvan hij de finale haalde, kreeg zijn nieuwste single de nodige airplay. De StuBru-luisteraars vielen massaal voor ‘Here with me’ en stemden het nummer naar de hoogste plaats in de Afrekening. Een dikke proficiat voor Milo Meskens of zoals Isolde Lasoen hem noemt: de Jeff Buckley van Deinze. En wie weet staat hij deze zomer wel op het podium van Rock Werchter of Pukkelpop…

Share

Joost

maart 12th, 2016

No comments

Comments are closed.